Fysik

hjælp isens smeltevarme?

05. december 2007 af Skat1 (Slettet)
hvordan finder jeg min afvigelse af denne smeltevarme..
har målt mit smeltevarme?
L= 556,140087

tabelværdien er 224 Kj/Kg

Svar #1
05. december 2007 af Skat1 (Slettet)

fejl.
tabelværdien er 334 Kj/Kg

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2007 af aaaa95 (Slettet)

målt værdi-tabelværdi / tabelværdi * 100% så for dudin afvigelsen i procent fra tabelværdien

Svar #3
05. december 2007 af Skat1 (Slettet)

så dvs.
556,140087/334 * 100 = 166,509008
eller?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2007 af mathon

((556,1-334)/334)*100% = .......%

Skriv et svar til: hjælp isens smeltevarme?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.