Matematik

Diff. Kvotient

05. december 2007 af 2rani (Slettet)
Jeg skal aflæse f'(3) på en graf, det er vel ikke den værdi y har når x=3?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2007 af Isomorphician

nej, det er den værdi y' (f'(x)) har når x = 3

Svar #2
05. december 2007 af 2rani (Slettet)

Det forstår jeg ikke helt...

Nu er y=2 når x=3, kan det bruges?

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2007 af Isomorphician

prøv at give os funktionsforskriften

Svar #4
05. december 2007 af 2rani (Slettet)

Der er ingen. Der er blot et billede af en graf.

Skriv et svar til: Diff. Kvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.