Kemi
Haster, tak:)
05. december 2007 af
dandan (Slettet)
hej alle sammen, nogen søde, som kunne hjælpe mig med den her opgave, som jeg bare ik ka lave:(
skal aflever imorgen, håber nogen vil give mig ideer til at løse den.
her er opgaven:
4-hydroxybenzoesyre er en diprot syre, og dens formel kan forkortes til H2A
Ved 50grader er pKs-værdierne:
pKs(H2A)=4,21
pKs(HA^-)=8,51
1,00g H2A opløses i vand, og der tilsættes 50ml 0,100M NaOH-opløsning. Oplysningen opvarmes til 50grader.
c) Vis, at pH for opløsningen er 4,56.
På forhånd mange tak:)
skal aflever imorgen, håber nogen vil give mig ideer til at løse den.
her er opgaven:
4-hydroxybenzoesyre er en diprot syre, og dens formel kan forkortes til H2A
Ved 50grader er pKs-værdierne:
pKs(H2A)=4,21
pKs(HA^-)=8,51
1,00g H2A opløses i vand, og der tilsættes 50ml 0,100M NaOH-opløsning. Oplysningen opvarmes til 50grader.
c) Vis, at pH for opløsningen er 4,56.
På forhånd mange tak:)
Skriv et svar til: Haster, tak:)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
