Matematik
Summation af differentialkoefficienter
09. december 2007 af
JesperJuul (Slettet)
Nogen der kan vise mig, at denne her regel gælder:
)) = \sum(\frac{d}{dt}(f(x)))$)
De bruger reglen i den bog, jeg læser, men jeg forstår det simpelhen ikke. Reglen bliver brugt til at vise impulsmomentsætningen fra fysikken. Så egentlig ser problemet sådan ud:
)) = \sum(\frac{d}{dt}(\vec{r}x(m\cdot \vec{v})))$)
Jeg har bare lige generaliseret.
Håber nogen kan hjælpe...
De bruger reglen i den bog, jeg læser, men jeg forstår det simpelhen ikke. Reglen bliver brugt til at vise impulsmomentsætningen fra fysikken. Så egentlig ser problemet sådan ud:
Jeg har bare lige generaliseret.
Håber nogen kan hjælpe...
Svar #2
09. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
Glem det, har fundet ud af det. Rimelig simpel regel. Sorry, og ellers tak for hjælpen.
Skriv et svar til: Summation af differentialkoefficienter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
