Kemi
Hjælp til reaktionsligninger
09. december 2007 af
Funky_dk (Slettet)
Hej
Jeg skal have løst 10 reaktionsligninger til imorgen. Problemet er bare at jeg ikke er den hurtigste til den slags, så jeg håber der er nogle der vil hjælpe mig herinde. Her er de:
1.
NaCl + NaOH = ?
2.
KI + CuSO4 = ?
3.
NaOH + KI = ?
4.
NaCl + KI = ?
5.
CuSO4 + NaOH = ?
6.
NaCl + CuSO4 = ?
7.
ZnBr2 + KI = ?
8.
ZnBr2 + CuSO4 = ?
9.
ZnBr2 + NaCl = ?
10.
ZnBr2 + NaOH = ?
På forhånd mange tak fordi i vil hjælpe mig. Det er jeg glad for.
Hilsen Stephan.
Jeg skal have løst 10 reaktionsligninger til imorgen. Problemet er bare at jeg ikke er den hurtigste til den slags, så jeg håber der er nogle der vil hjælpe mig herinde. Her er de:
1.
NaCl + NaOH = ?
2.
KI + CuSO4 = ?
3.
NaOH + KI = ?
4.
NaCl + KI = ?
5.
CuSO4 + NaOH = ?
6.
NaCl + CuSO4 = ?
7.
ZnBr2 + KI = ?
8.
ZnBr2 + CuSO4 = ?
9.
ZnBr2 + NaCl = ?
10.
ZnBr2 + NaOH = ?
På forhånd mange tak fordi i vil hjælpe mig. Det er jeg glad for.
Hilsen Stephan.
Skriv et svar til: Hjælp til reaktionsligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
