Matematik
Trekant - kender alle sider, ingen vinkler
10. december 2007 af
Lasseen (Slettet)
Jeg har en trekant ABC hvor a=2, b=3, c=4, hvordan finder jeg så trekantens vinkler?
På forhånd tak (:
På forhånd tak (:
Svar #2
10. december 2007 af Teazy (Slettet)
ja cosinusrelationer
cos(A) = (b^2+c^2-a^2)/(2bc)
cos(B) = (a^2+c^2-b^2)/(2ac)
cos(C) = (a^2+b^2-c^2)/(2ab)
cos(A) = (b^2+c^2-a^2)/(2bc)
cos(B) = (a^2+c^2-b^2)/(2ac)
cos(C) = (a^2+b^2-c^2)/(2ab)
Skriv et svar til: Trekant - kender alle sider, ingen vinkler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
