Matematik
Haster
10. december 2007 af
lost (Slettet)
hey.... nogen her som kan hjælpe med isolering... jeg kan virkelig ikk forstå hvordan man gøre det....
Opgave 1
De positive størrelser r, T, s, og a, er knyttet sammen ved følgende formel
r= T/s-a
a)Isolér (uden brug af lommeregner) først T og dernæst a i ovenstående formel.
Opgave 2
Betragt ligningen
x*x1/a^2+y*y1/b^2
a)Isolér (uden brug af lommeregner) y i ligningen.
Opgave 3
Betragt ligningen
?=v1/L*C
a)Isolér (uden brug af lommeregner) C i ovenstående ligning.
Opgave 1
De positive størrelser r, T, s, og a, er knyttet sammen ved følgende formel
r= T/s-a
a)Isolér (uden brug af lommeregner) først T og dernæst a i ovenstående formel.
Opgave 2
Betragt ligningen
x*x1/a^2+y*y1/b^2
a)Isolér (uden brug af lommeregner) y i ligningen.
Opgave 3
Betragt ligningen
?=v1/L*C
a)Isolér (uden brug af lommeregner) C i ovenstående ligning.
Svar #1
10. december 2007 af -Zeta- (Slettet)
1) Dårlig overskrift! Læs Studieportalens retningslinjer: https://www.studieportalen.dk/Forums/Politik.aspx
2) Kom med dit eget bud, så skal vi nok kigge på det. Hvis du har specifikke problemer så spørg.
3) Indsæt gerne nogle parenteser, så du gør det muligt for os, at se hvad der er tæller/nævner (hvis der er tale om brøker).
2) Kom med dit eget bud, så skal vi nok kigge på det. Hvis du har specifikke problemer så spørg.
3) Indsæt gerne nogle parenteser, så du gør det muligt for os, at se hvad der er tæller/nævner (hvis der er tale om brøker).
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
