Matematik
Tangentmetode
10. december 2007 af
Morten A (Slettet)
Hey..
Jeg skal til at bestemme en subtangent givet ved y = x^2 + 3
nogen der kan forklare mig hvordan jeg gør?
på forhån tak
Morten.
Jeg skal til at bestemme en subtangent givet ved y = x^2 + 3
nogen der kan forklare mig hvordan jeg gør?
på forhån tak
Morten.
Svar #2
10. december 2007 af Morten A (Slettet)
Spørgsmålet....`
Bestem subtangenten i et punkt (x0,y0) til kurven givet ved y=x^2+3
Ved ikke helt hvordan jeg ellers skal forklare det?
Bestem subtangenten i et punkt (x0,y0) til kurven givet ved y=x^2+3
Ved ikke helt hvordan jeg ellers skal forklare det?
Skriv et svar til: Tangentmetode
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
