Matematik
Væksthastighed
11. december 2007 af
testbruger (Slettet)
Hej
Sidder med nogle afleveringsopgaver som jeg er gået lidt i stå med, håber der er nogen, som kan hjælpe.
Model 1: f(t)= 2000/1+4*e^-0.5t
Model 2: f(t)= 400*e^-0.4t+500
Hvor stor er væksthastigheden til tiden t?
Har prøvet med noget differential, men kan ikke få det til at fungere.
På forhånd tak!
Sidder med nogle afleveringsopgaver som jeg er gået lidt i stå med, håber der er nogen, som kan hjælpe.
Model 1: f(t)= 2000/1+4*e^-0.5t
Model 2: f(t)= 400*e^-0.4t+500
Hvor stor er væksthastigheden til tiden t?
Har prøvet med noget differential, men kan ikke få det til at fungere.
På forhånd tak!
Svar #3
11. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
Det er jo bare f'(t) ! Bare diffentier funktionerne og du har svaret.
Skriv et svar til: Væksthastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
