Latin
Latiin? Plzz kig her ..!
11. december 2007 af
Shining-Star (Slettet)
Nogle som kan kigge om dette og kontroller om det er rigtigt? :
1. Latin er et syntetisk sprog.
2. Puella bona est er kongruens.
3. Amatus, videns, visus, scriptus er participier.
4. Gaius, qui gladiator est, regem salutat et in arena cum gladio pugnat = Gaius, som er gladiator, hilser kongen og kæmper med sit svært i areanaern.
5. Rosae longae sunt = Led: Subjektsprædikat.
1. Latin er et syntetisk sprog.
2. Puella bona est er kongruens.
3. Amatus, videns, visus, scriptus er participier.
4. Gaius, qui gladiator est, regem salutat et in arena cum gladio pugnat = Gaius, som er gladiator, hilser kongen og kæmper med sit svært i areanaern.
5. Rosae longae sunt = Led: Subjektsprædikat.
Skriv et svar til: Latiin? Plzz kig her ..!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
