Matematik
Trekant ABC HJÆLP HASTER
12. december 2007 af
Ibrahimovic10 (Slettet)
Har glemt hvordan man gør ? kan du hjælpe?
I trekant ABC er vinkel A = 53, b = 13 og c = 17
a) bestem længden af den ukendte side i trekanten?
b) bestem gradtallet for vinkel B og C
På forhånd tak?
I trekant ABC er vinkel A = 53, b = 13 og c = 17
a) bestem længden af den ukendte side i trekanten?
b) bestem gradtallet for vinkel B og C
På forhånd tak?
Svar #1
12. december 2007 af Sherwood (Slettet)
Brug den ene cosinusrelation:
a^2=b^2+c^2-2bc*cos(A)
a^2=b^2+c^2-2bc*cos(A)
Skriv et svar til: Trekant ABC HJÆLP HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
