Matematik

Brøkdel .. ?

12. december 2007 af biqqu (Slettet)
Hej, har lige brug for hjælp til mine lektier.
Det er ikke så svært, men har lige glemt hvordan man gjorde. Hehe

1/2 + 1/2 = 2/2 = 1
1/5 + 3/5 = 4/5 = ? (Tror nok) 2/6 (men det er det ikke)
2/6 + 1/6 = 3/6 = 1/2
3/6 + 2/6 = 5/6 = ?

1/4 + 1/4 + 1/4 = 3/4 = ?
1/5 + 2/5 + 1/5 = 4/5 = ?
3/8 + 1/8 + 2/8 = 6/8 = 2/4
3/9 + 4/9 + 2/9 = 9/9 = 1

Håber i kan hjælpe, og i kan nok regne ud at dem med "?" er dem jeg ikke kan finde ud af..?

- På Forhånd Tak <'33

Svar #1
12. december 2007 af biqqu (Slettet)

hjælp `?

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2007 af Isomorphician

6/8 er ikke det samme som 2/4

Svar #3
12. december 2007 af biqqu (Slettet)

#2

er det så: 3/4 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2007 af Isomorphician

#3
Ja. Dem du skriver ? ved, kan ikke forkortes mere (hvis det skal være heltalsløsninger)

Svar #5
12. december 2007 af biqqu (Slettet)

#4
okay, så den giver 3/4
Men tror nok at de kan forketes mere, for en fra min klasse har lavet dem.
Så ved ikke ..

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. december 2007 af badooo (Slettet)

Det kan de ikke.. ikke hvis du vil have tæller og nævner som hele tal.

Svar #7
13. december 2007 af biqqu (Slettet)

okay, tak..

Har fundet ud af dem .. <'33

Men ellers tak..

Skriv et svar til: Brøkdel .. ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.