Matematik
vektor regning
12. december 2007 af
bobblebad (Slettet)
hej
jeg har et lille problem med en Afl.
opgaven lyder: bestem tallene s og t, således at (vektor) c = s(vektor)a + t(vektor)b, når : (vektor)a = (1,-2)
hvad er s og t ?
jeg har et lille problem med en Afl.
opgaven lyder: bestem tallene s og t, således at (vektor) c = s(vektor)a + t(vektor)b, når : (vektor)a = (1,-2)
hvad er s og t ?
Svar #1
12. december 2007 af M_Malling (Slettet)
Det virker mig lidt umuligt hvis ikke der er flere oplysniner, såsom at a=b(hattet) eller koordinaterne til en af de to andre vektorer.
Svar #2
12. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
Jeg ville også sige, at der er uendelig mange løsninger...
Et eksempel er s=1 og t=0, hvor b=(x,y) og c=(1,-2).
Et eksempel er s=1 og t=0, hvor b=(x,y) og c=(1,-2).
Skriv et svar til: vektor regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
