Fysik

Krop og kost

13. december 2007 af MalteJørgensen (Slettet)
Hej..
Jeg sidder midt i en aflevering om krop og kost, og har måske brug for lidt inspiration.!

Opgaver lyder således:
Sammenlign to forskellige middagsretter, som meget gerne må have forskellig kvalitet og lødighed (fx et fast food-produkt og en traditionel dansk middagsret) med hensyn til deres energiindhold og enæringsmæssige værdi. Brug varedeklarationer og/eller ingrediensernes vægt i gram til at registrere de to måltider.

Vi skal også lave et skrifligt produkt (en rapport), som er opbygget egter denne model: Formål, hypotese, teori, materiale/metoder, resultater, diskussion af resultater med inddragelse af fejlkilder, samt en konklusion..

Mit spørgsmål er så: Er der nogen der har noget stof, der er rigtig godt.. Gode tips/fifs er selvfølgelig velkomne :D

Hilsen Malte

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2007 af Zalam (Slettet)

Det er en god ide at begrunde, hvorfor ernæringsmæssigt den traditonelle danske ret er bedre end fast food.
Kom ind på risicis ved at spise forkert / usundt.

Skriv et svar til: Krop og kost

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.