Matematik

regnelregel til differentialkvotient

16. december 2007 af Gyldenbær (Slettet)
Hej igen..

Jeg er igen stødt på et problem omkring differentialkvotienter.
Hvad er regnereglen for f'(x), når f(x)= ax^(1/2)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2007 af dnadan (Slettet)

det gælder at:
f(x)=x^n => f'(x)=n*x^(n-1)

Svar #2
16. december 2007 af Gyldenbær (Slettet)

Arh, tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: regnelregel til differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.