Matematik
Andengradsligning - lidt hjælp ?
16. december 2007 af
SimoneE (Slettet)
Jeg har en andengradsligning der lyder sådan her.
0,2x + 0,15 = x^2
Nogen der kan hjælpe ? Kan slet ikke huske hvordan en sndengradsligning der ser sådan her ud skal laves..
På forhånd tak !
0,2x + 0,15 = x^2
Nogen der kan hjælpe ? Kan slet ikke huske hvordan en sndengradsligning der ser sådan her ud skal laves..
På forhånd tak !
Svar #1
16. december 2007 af dnadan (Slettet)
0,2x + 0,15 = x^2
<=>
-x^2+0,2x+0,15=0
Hjælper det lidt?
<=>
-x^2+0,2x+0,15=0
Hjælper det lidt?
Svar #3
16. december 2007 af SimoneE (Slettet)
Årh jo selvf Hehe, jo tak..
Når man stirrer sig blind i opgaverne hjælper det med nye øjne på sagen (:
TAK! (;
Når man stirrer sig blind i opgaverne hjælper det med nye øjne på sagen (:
TAK! (;
Skriv et svar til: Andengradsligning - lidt hjælp ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
