Matematik
SPR -radioartivthenfald og differentialligninger
19. december 2007 af
miss-sophie (Slettet)
Hej.
Jeg skriver om Diff. ligninger i Fysikken.
Mit problem:
Har bl.a. behandlet radioaktivt henfald. Dvs. en henfaldskæde af N1, N2 og N3, hvor jeg har at N'(2)=-k2*N2(t)+k1*N2(t). Jeg er nåete frem til at løsninger på denne diff. ligning er:
y=ce^(-k2x)+(k1/(k2-k1))e^(-k1t)
Jeg har altså fundet aktivitete/vækst hastigheden og løs denne diff. ligning. men hvad skal jeg bruge det til?
Jeg må da kunne indtegne det i exel el. lign. og vise NOGET?
Jeg skriver om Diff. ligninger i Fysikken.
Mit problem:
Har bl.a. behandlet radioaktivt henfald. Dvs. en henfaldskæde af N1, N2 og N3, hvor jeg har at N'(2)=-k2*N2(t)+k1*N2(t). Jeg er nåete frem til at løsninger på denne diff. ligning er:
y=ce^(-k2x)+(k1/(k2-k1))e^(-k1t)
Jeg har altså fundet aktivitete/vækst hastigheden og løs denne diff. ligning. men hvad skal jeg bruge det til?
Jeg må da kunne indtegne det i exel el. lign. og vise NOGET?
Skriv et svar til: SPR -radioartivthenfald og differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
