Matematik
diff.
20. december 2007 af
flødeis (Slettet)
hej,
nu har jeg sidde utrolig længe og prøvet at genneskue hvordan jeg løser det her opgave:
Multiplikatoren:
(dL)/(dr)=(((dL)/(dw))((dw)/(dr)))<0
Opgaven handler om hvad der sker med beskæftigelse når renten sættes 1% op.
r=renten
L=arbejdskraft
w=løn
Jeg ved vi er ude i noget diff.ligninger, men jeg kan virkelig ikke gennenskue hvordan den skal løses
nu har jeg sidde utrolig længe og prøvet at genneskue hvordan jeg løser det her opgave:
Multiplikatoren:
(dL)/(dr)=(((dL)/(dw))((dw)/(dr)))<0
Opgaven handler om hvad der sker med beskæftigelse når renten sættes 1% op.
r=renten
L=arbejdskraft
w=løn
Jeg ved vi er ude i noget diff.ligninger, men jeg kan virkelig ikke gennenskue hvordan den skal løses
Svar #1
20. december 2007 af lisayne (Slettet)
du kan ikke løse uligheden, før du har et explixot udtryk for L og W, altså hvad er L, og hvad er W?
Svar #3
21. december 2007 af lisayne (Slettet)
du kan skrive til erik morsing. hans mail finder du somewhere in the forum:)
Skriv et svar til: diff.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
