Tysk
Tysk - oversættelse 7 linier rettelse?? (:
25. december 2007 af
Shining-Star (Slettet)
Rettelse bedes evt. til nedenstående oversættelser fra dansk til tysk, kommentarer, kritik og lign. er meget velkommne :)
1.Spejlet havde svaret, at snehvide var den smukkeste i verden: = Das Spiegel hatte recht, das Schneewittchen die Schöneste in die Weld ist.
2.Jægeren havde fortalt dronningen, at han havde dræbt hende: = Der Jäger hatte die Königen erzählt, das er ihr/(sie) ermordet hatte.
3.Snehvide løb gennem skoven og kom til et hus ude i skoven: = Schneewittchen läufte durch dem Wald und kam zu ein Haus in dem Wald.
4.De har fyldt ulvens mave med store sten: = Sie haben den Magen des Wolf mit grossen steine gefült.
5.Eventyrfigurerne bliver aldrig ældre: Tornerose vågner efter hundrede år og er stadig ung: = Die Märchenfiguren werden niemals älter: Tornerose wacht nach hunderet Jahren auf, und ist noch Jung.
6.Eventyrreglerne gør arbejdet lettere for fortælleren: = Die Märchenregeln machen das Arbeit des Erzähler leichter.
7.Mange eventyrfiguere er ensomme og bor alene: = Viele märchenfiguren sind einsam und wohnen aleine.
1000 tak. Go' jul og godt nytår herfra (;
- håber nogen har fået gode gaver :bb
1.Spejlet havde svaret, at snehvide var den smukkeste i verden: = Das Spiegel hatte recht, das Schneewittchen die Schöneste in die Weld ist.
2.Jægeren havde fortalt dronningen, at han havde dræbt hende: = Der Jäger hatte die Königen erzählt, das er ihr/(sie) ermordet hatte.
3.Snehvide løb gennem skoven og kom til et hus ude i skoven: = Schneewittchen läufte durch dem Wald und kam zu ein Haus in dem Wald.
4.De har fyldt ulvens mave med store sten: = Sie haben den Magen des Wolf mit grossen steine gefült.
5.Eventyrfigurerne bliver aldrig ældre: Tornerose vågner efter hundrede år og er stadig ung: = Die Märchenfiguren werden niemals älter: Tornerose wacht nach hunderet Jahren auf, und ist noch Jung.
6.Eventyrreglerne gør arbejdet lettere for fortælleren: = Die Märchenregeln machen das Arbeit des Erzähler leichter.
7.Mange eventyrfiguere er ensomme og bor alene: = Viele märchenfiguren sind einsam und wohnen aleine.
1000 tak. Go' jul og godt nytår herfra (;
- håber nogen har fået gode gaver :bb
Svar #1
25. december 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)
Jeg har rettet stavefejl. Du skal analysere dine sætninger før jeg retter.
Schönste
Welt
Läuft
Steine
Gefüllt
Torneurose
Hundert
Märchenfiguren
Alleine
Schönste
Welt
Läuft
Steine
Gefüllt
Torneurose
Hundert
Märchenfiguren
Alleine
Svar #2
25. december 2007 af Shining-Star (Slettet)
ehmm.. Så har jeg et problem, da jeg ikke ved hvordan man analyser sætninger?, jeg kan sætte 'kryds' (subjekt) & 'bolle' (verballed) - og herfra kan jeg ikke komme videre ..
Håber jeg kan få lidt hjælp med dette evt.. :)
Håber jeg kan få lidt hjælp med dette evt.. :)
Skriv et svar til: Tysk - oversættelse 7 linier rettelse?? (:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
