Debat

Hvad skal jeg gøre for at falde i søvn?

26. december 2007 af :D (Slettet)
Hej!
Klokken er lort om aftenen (04:28). Der er kun 1 online (altså mig). Jeg kan ikke falde i søvn, hvad skal jeg gøre?, hvis det nu sker en anden gang (det er sket op til flere gange nu). Jeg har talt får, grise, køer og lam..... Nu prøver jeg at tælle kaniner.

:D

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2007 af chrisjorg (Slettet)

Du er ikke alene :P
Jeg sidder så med et opgavesæt om det komplekse plan (hence the time).
Du skal huske at få nok dagslys hver dag, og få nok motion.

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. december 2007 af akadina (Slettet)


Jeg har et par råd:

* Undgå drikkevarer med kofein om aftenen (fx. Kaffe, cola, the). Kamillete og andre former for urtete kan virke beroligende, men drik ikke for meget, så skal du bare op for at tisse ;)

* Motion i løbet af dagen er godt, især hvis du motionerer udendørs. Men du skal helst ikke motionere lige før sengetid, så kan det have den modsatte effekt.

* Undgå at være sulten eller overmæt, når du går i seng.

* Sørg for at der er mørke, ro og en moderat temperatur på dit værelse. Måske skal du anskaffe dig nogle nye gardiner, en varmere dyne eller et par ørepropper.

* Lær nogle afspændingsteknikker i stil med: " Mærk dine fødder, mærk hvordan de de hviler tungt mod underlaget, mærk hvordan de bliver vaaarme og tuuunge. Mærk så dine underben mærk hvordan de de hviler tungt mod underlaget, mærk hvordan de bliver vaaarme og tuuunge. Mærk så..."
Du kan evt. købe en CD med noget afspændingsmusik, på nogle af dem er der en stemme, der guider dig gennem afspændingen.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. december 2007 af karamellen2 (Slettet)

Hvis man har problemer med at sove kan man også bare tænke hvidt når man ligger i sengen.. Ofte kniber det at falde i søvn, fordi man tænker på alverdens ting.. Hvis det er de samme ting, skal man tænke om man kan gøre noget ved det eller om det bare er som det er.. Hvis det sidste er tilfældet, er der virkelig ikke nogen grund til at tænke mere på det, derfor tænk på farven hvid!..
Hvis man nu synes man kan gøre noget ved det man tænker på, så skriv en seddel, så får man ro i sindet og kan ordne det i morgen..

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. december 2007 af TanteOda (Slettet)

Tæl langsomt fra 50 og nedefter.

Husk at se tallenes geometriske buer for dig, mens du tæller ned.

Inden du når 25, er du væk som et lys!

Godnat :-)

TanteOda

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. december 2007 af heydesiz (Slettet)

En debat omkring samme emne her:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=22&posting=1204698

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. december 2007 af Biatch87 (Slettet)

tag sovepiller hahaha..

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. januar 2008 af Mikie Moose (Slettet)

Mørkeblåt beroliger, så invester i mørkeblåt sengetøj! Plus der er ikke noget bedre end at putte sig under en dyne med rent og nyt sengetøj - eller er det bare min mening? Jeg havde også en periode, hvor jeg drak et glas mælk eller rød te (der er nemlig ikke koffein i) inden jeg skulle sove. Ellers er der selvfølgelig også naturlægeprodukter til hvis man ikke kan falde i søvn. Har dog ingen erfaringer med dette.

Held og lykke!

Skriv et svar til: Hvad skal jeg gøre for at falde i søvn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.