Engelsk
forskel på disse vendinger
26. december 2007 af
Mariecph (Slettet)
heej..
nogen der ved hvad forskellen og betydningen af disse vendinger er..
Jeg har selv skrevet hvad jeg ved... men er det rigtigt?
Look after - lede efter
look at - se på
look for - anse
look in - se indenfor
look on - passe på
look out - pas på
ps. vil i ikke se på disse sætninger? (:
lad os tage til Italien om 2 år - Let us take to Italy in two years.
vi tager på camping til Wales i år - We take on camping to Wales this year
på forhånd tak! (:
nogen der ved hvad forskellen og betydningen af disse vendinger er..
Jeg har selv skrevet hvad jeg ved... men er det rigtigt?
Look after - lede efter
look at - se på
look for - anse
look in - se indenfor
look on - passe på
look out - pas på
ps. vil i ikke se på disse sætninger? (:
lad os tage til Italien om 2 år - Let us take to Italy in two years.
vi tager på camping til Wales i år - We take on camping to Wales this year
på forhånd tak! (:
Svar #1
26. december 2007 af -Zeta- (Slettet)
Mine umiddelbare bud:
look after = se efter, tage sig af, passe
look at = se på, kikke på
look for = lede efter, søge efter
look in = se inden for
look on = betragte
look out = se sig for, passe på
Lad os tage til Italien om 2 år = Let us go to Italy in two years.
Vi tager på camping til Wales i år = We go camping in Wales this year.
look after = se efter, tage sig af, passe
look at = se på, kikke på
look for = lede efter, søge efter
look in = se inden for
look on = betragte
look out = se sig for, passe på
Lad os tage til Italien om 2 år = Let us go to Italy in two years.
Vi tager på camping til Wales i år = We go camping in Wales this year.
Svar #2
27. december 2007 af MaleneCA07 (Slettet)
Jeg er enig med ovenstående, bortset fra den sidste sætning.
skal den ikke være:
We are going camping in Wales this year.
skal den ikke være:
We are going camping in Wales this year.
Svar #4
27. december 2007 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Joh, men så skal det være:
We are going to camp in Wales this year.
Joh, men så skal det være:
We are going to camp in Wales this year.
Skriv et svar til: forskel på disse vendinger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
