Matematik
ligning for tangent
02. januar 2008 af
mepet1 (Slettet)
Hej!
Er der nogen derude der kan hjælpe mig!?
Skal beregne en lingning for en tangent, men er lidt i tvivl.
Opgaven hedder beregn lingningen for den tnagent for funktionen: f(x)=-x^2-2x-4 med en hældning på -1
Er der nogen derude der kan hjælpe mig!?
Skal beregne en lingning for en tangent, men er lidt i tvivl.
Opgaven hedder beregn lingningen for den tnagent for funktionen: f(x)=-x^2-2x-4 med en hældning på -1
Svar #2
02. januar 2008 af mepet1 (Slettet)
Det Har jeg gjort.. Kan det godt passe hvis x0 er = med -0,5
Svar #4
02. januar 2008 af mepet1 (Slettet)
kan du så hjælpe mig med beregningen f(-0,5)=-(-0,5)^2-2*(-0,5)-4
min lommeregner er gået i stykker
min lommeregner er gået i stykker
Svar #6
02. januar 2008 af dnadan (Slettet)
f(-0,5)=-(-0,5)^2-2*(-0,5)-4 = -(-1/2)^2-2*(-1/2)-4 = -(1/4)+1-4 = -1/4+4/4-16/4 = (-1+4-16)/4 = -13/4 = -3,25
Brøkregning er mere overskueligt end decimalregning.
Brøkregning er mere overskueligt end decimalregning.
Skriv et svar til: ligning for tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
