Matematik
differentialkvotient-regneregler
02. januar 2008 af
mepet1 (Slettet)
nogle der kan hjælpe mig med at differentier denne funktion:
h(x)=e^x *(4x^2 +8)
h(x)=e^x *(4x^2 +8)
Svar #2
02. januar 2008 af dnadan (Slettet)
En lommeregner er nu ikke nødvendigt.
Benyt reglen:
f(x)=h(x)*g(x)
f'(x)=h'(x)*g(x)+g'(x)*h(x)
Benyt reglen:
f(x)=h(x)*g(x)
f'(x)=h'(x)*g(x)+g'(x)*h(x)
Svar #3
03. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
#2 Den er nødvendig, hvis man ikke kendte den regel. :-)
Skriv et svar til: differentialkvotient-regneregler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
