Matematik

E(|X-Y|)

04. januar 2008 af stræber-pigen (Slettet)
Hvordan finder man middelværdien, når udtrykket er som vist?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2008 af sigmund (Slettet)

Du skal anvende definitionen for forventning af en funktion g(X,Y). Den står nok i din lærebog. For en diskret fordeling har du E(|X-Y|) = Sum{alle x}Sum{alle y}|x-y|*P(x,y). For en kontinuert fordeling givet ved en tæthedsfunktion f(x,y) har du E(|X-Y|) = Int Int |x-y|*f(x,y) dx dy.

Forstår du?

Svar #2
04. januar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

E(h(X,Y)) = SS h(x,yd)f(x)xdy

Skriv et svar til: E(|X-Y|)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.