Matematik
cov
04. januar 2008 af
stræber-pigen (Slettet)
X1 og X1 er uafhængige stokastiske varibaler.
cov(-5X1, X1+X2) = ?
cov(-5X1, X1+X2) = ?
Svar #1
04. januar 2008 af stræber-pigen (Slettet)
X og Y er uafhængige.
cov(X,X-Y)= E(XZ) -EXEZ = E(X^2-YX) - EXE(X-Y)
= E(XZ) -EXEZ = E(X^2-YX) - EXEX-EY
Leddet " - EXEX-EY" findes nemt.
Hvordan finder vi E(X^2-YX) ?
cov(X,X-Y)= E(XZ) -EXEZ = E(X^2-YX) - EXE(X-Y)
= E(XZ) -EXEZ = E(X^2-YX) - EXEX-EY
Leddet " - EXEX-EY" findes nemt.
Hvordan finder vi E(X^2-YX) ?
Svar #2
04. januar 2008 af stræber-pigen (Slettet)
E(X^2 - YX) = E(X^2) - E(YX)
Da X of Y er uafhæng. får vi
= E(X^2) - E(Y)E(X) , er det ikke rigtigt?
Da X of Y er uafhæng. får vi
= E(X^2) - E(Y)E(X) , er det ikke rigtigt?
Skriv et svar til: cov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
