Matematik
HJÆLP ?
05. januar 2008 af
Michelle21 (Slettet)
til isolering af x i følgende udtryk
52 = 27,5 * Log(x) + 17,3
52 = 27,5 * Log(x) + 17,3
Svar #1
05. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Isoler første log(x) og benyt derefter at 10^x er den omvendte funktion til log(x).
Svar #2
05. januar 2008 af Michelle21 (Slettet)
Altså så jeg får at:
52/27,5 - 17,3 = Log(x)
52/27,5 -17,3 + 10^x = Log(x) + 10^x
52/27,5 - 17,3 + 10^x = x ??
52/27,5 - 17,3 = Log(x)
52/27,5 -17,3 + 10^x = Log(x) + 10^x
52/27,5 - 17,3 + 10^x = x ??
Svar #3
05. januar 2008 af ibibib (Slettet)
52 = 27,5 * Log(x) + 17,3
52 - 17,3 = 27,5·log(x)
(52 - 17,3)/27,5 = log(x)
10^((52 - 17,3)/27,5) = x
18,27 = x
Skriv et svar til: HJÆLP ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
