Tysk
tysk oversættelse
05. januar 2008 af
frutti4 (Slettet)
Dansk: Helten, der skal befri prinsessen, skal igennem 3 udfordringer.
Nogle gange møder han fx en drage, han skal bekæmpe. Eller en heks, som er ond.
Til sidste vinder han prinsessen, som han giver et kys. Ofte har hun en formue, som han får en del af.
Og det er jo ikke dårligt.
Tysk: Der Held, der soll die Prinzessin befreien, soll drei Herausforderungen hindurch.
Einige mal er z.B einen Drache treffen, er soll bekämpfen.
Oder eine Hexe, die böse ist. Zu letzt er die Prinzessin gewinnen, als er einen Kuss gibt.
Oft hat sie ein Vermögen, als er ein Teil abbekam.
Und es ist ja nicht schlecht.
Nogle som lige vil kigge det igennem for fejl?
Nogle gange møder han fx en drage, han skal bekæmpe. Eller en heks, som er ond.
Til sidste vinder han prinsessen, som han giver et kys. Ofte har hun en formue, som han får en del af.
Og det er jo ikke dårligt.
Tysk: Der Held, der soll die Prinzessin befreien, soll drei Herausforderungen hindurch.
Einige mal er z.B einen Drache treffen, er soll bekämpfen.
Oder eine Hexe, die böse ist. Zu letzt er die Prinzessin gewinnen, als er einen Kuss gibt.
Oft hat sie ein Vermögen, als er ein Teil abbekam.
Und es ist ja nicht schlecht.
Nogle som lige vil kigge det igennem for fejl?
Svar #1
05. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Det var hvad jeg fandt:
Der Held, der /soll/ die Prinzessin befreien (soll), /soll/(muss durch) drei Herausforderungen /hindurch/. /Einige mal/(Manchmal trifft) er z.B einen Drache(n) /treffen/, (den) er (bekämpfen muss) /soll bekämpfen/. Oder eine Hexe, die böse ist. Zu/ /letzt (gewinnt) er die Prinzessin /gewinnen/, /als/(der) er einen Kuss gibt. Oft hat sie ein Vermögen, /als/(von dem) er ein(en) Teil /abbekam/(bekommt). Und es ist ja nicht schlecht.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
Der Held, der /soll/ die Prinzessin befreien (soll), /soll/(muss durch) drei Herausforderungen /hindurch/. /Einige mal/(Manchmal trifft) er z.B einen Drache(n) /treffen/, (den) er (bekämpfen muss) /soll bekämpfen/. Oder eine Hexe, die böse ist. Zu/ /letzt (gewinnt) er die Prinzessin /gewinnen/, /als/(der) er einen Kuss gibt. Oft hat sie ein Vermögen, /als/(von dem) er ein(en) Teil /abbekam/(bekommt). Und es ist ja nicht schlecht.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
Svar #2
05. januar 2008 af danielruhmann (Slettet)
Der Held, der die Prinzessin befreien soll/muss, muss durch drei Herausforderungen. Manchmal trifft (begegnet) er z.B einen (einem) Drachen, den er bekämpfen muss. Oder eine (einer) Hexe, die böse ist. Zuletzt gewinnt er die Prinzessin, der er einen Kuss gibt. Oft hat sie ein Vermögen, von dem er einen Teil bekommt. Und es (das) ist ja nicht schlecht.
Skriv et svar til: tysk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
