Matematik

vektorer

09. januar 2008 af Shortay-C (Slettet)
hej. Jeg skal lave en opgave hvor jeg både med og uden CAS skal vise at

(x+7)^2+((-3x-11)-10)^2=160 svarer til 10(x+7)^2.
Jeg kan godt på CAS, men er der en der er frisk på at beskrive mig fremgangsmåden uden?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2008 af mathon

(x+7)^2+((-3x-11)-10)^2 =

(x+7)^2+(-3x-21)^2 =

(x+7)^2+[(-3)(x+7)]^2 =

(x+7)^2 + (-3)^2*(x+7)^2 =

(x+7)^2 + 9*(x+7)^2 =

10(x+7)^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2008 af mathon

...totalt misvisende overskrift...

Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.