Matematik
ensvinklede trekanter
11. januar 2008 af
seriøs (Slettet)
ABC og EDC er ensvinklede trekanter.
(ABC er over linjen og fra punkt C starter en større trekant under linjen.)
Jeg skal bestemme afstanden AB over kløften, idet BC = 1.0 m, CD = 2,1 m og DE = 4,0m.
Er der en der kan hjælpe lidt, måske med formlen, for jeg tror vel ikke jeg kan finde k altså forstørelsesfaktoren?
(ABC er over linjen og fra punkt C starter en større trekant under linjen.)
Jeg skal bestemme afstanden AB over kløften, idet BC = 1.0 m, CD = 2,1 m og DE = 4,0m.
Er der en der kan hjælpe lidt, måske med formlen, for jeg tror vel ikke jeg kan finde k altså forstørelsesfaktoren?
Skriv et svar til: ensvinklede trekanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
