Matematik
Differentiation
16. juni 2004 af
sigmund (Slettet)
Jeg har givet funktionen f(x)=1/N*abs(sin(N*x)/sin(x)).
Er der nogen, der har et forslag til, hvordan man finder et analytisk udtryk for f'(x)?
Er der nogen, der har et forslag til, hvordan man finder et analytisk udtryk for f'(x)?
Svar #1
17. juni 2004 af Lurch (Slettet)
aner det ik, men du kan se løsningen her,
http://www.hostsrv.com/webmab/app1/MSP/quickmath/02/pageGenerate?site=quickmath&s1=calculus&s2=differentiate&s3=advanced
http://www.hostsrv.com/webmab/app1/MSP/quickmath/02/pageGenerate?site=quickmath&s1=calculus&s2=differentiate&s3=advanced
Svar #2
17. juni 2004 af sigmund (Slettet)
Tak for linket. Jeg har fundet et udtryk, som kan bruges (er rigtigt): 1/N*csc(x)*(N*cos(N*x)-cot(x)*sin(N*x))*sign(csc(x)*sin(N*x)), hvor csc(x)=1/sin(x) og cot(x)=1/tan(x)=cos(x)/sin(x).
Skriv et svar til: Differentiation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
