Matematik
Diffentialregning ..
11. januar 2008 af
lonaeeh (Slettet)
Igen igen..
Nå men nu har jeg et andet 'problem' som jeg heller ikk er 100% sikker på ..
"en linje l er bestemt ved ligningen y=2x-4 .. bestem en ligning for en linje m der går gennem punkt P(3,7) og som er parallel med l.
Er det ikke rigtig at hældningen ved den nye linie så er 2 også, da de skal være parellele?, og at man så kan sætte den ind i formlen for at finde b ved en lineær funktion da man har en hældningskonficient på 2.. (altså stigningstallet a).
Det vil så sige at:
B = 7 - 2*3 ..
eller er det bar mig der er forkert på den ?
Nå men nu har jeg et andet 'problem' som jeg heller ikk er 100% sikker på ..
"en linje l er bestemt ved ligningen y=2x-4 .. bestem en ligning for en linje m der går gennem punkt P(3,7) og som er parallel med l.
Er det ikke rigtig at hældningen ved den nye linie så er 2 også, da de skal være parellele?, og at man så kan sætte den ind i formlen for at finde b ved en lineær funktion da man har en hældningskonficient på 2.. (altså stigningstallet a).
Det vil så sige at:
B = 7 - 2*3 ..
eller er det bar mig der er forkert på den ?
Skriv et svar til: Diffentialregning ..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
