Matematik
differentialkvotienter
12. januar 2008 af
Gyldenbær (Slettet)
Hej derude.
Jeg har lidt problemer med at komme igang med en opgave, der lyder således:
Om funktionen f gælder, at f'(2)=3, desuden er g(x)=7*f(x).
Angiv g'(2)
Jeg håber der er nogle, der vil hjælpe mig!?
Tak :)
Jeg har lidt problemer med at komme igang med en opgave, der lyder således:
Om funktionen f gælder, at f'(2)=3, desuden er g(x)=7*f(x).
Angiv g'(2)
Jeg håber der er nogle, der vil hjælpe mig!?
Tak :)
Svar #3
12. januar 2008 af Gyldenbær (Slettet)
Nåå, du havde jo også sat g(x) til at være g'(x) så forstår jeg bedre :) tak!
Svar #4
12. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Han har differentieret følgende:
g(x)=7*f(x)
=>
g'(x)=7*f'(x)
g(x)=7*f(x)
=>
g'(x)=7*f'(x)
Skriv et svar til: differentialkvotienter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
