Matematik
Differentation..
12. januar 2008 af
lonaeeh (Slettet)
Jeg skal først finde f'(x) af: F(x) = 10*ln(x)-5x^2 ..
Det får jeg til: f'(x) = 1/x - 10x
Jeg skal derefter finde nulpunktet for f'(x) (sætte = 0) men er ik sikker på at min udregning af f'(x) er rigtig ..
hjælp.
Det får jeg til: f'(x) = 1/x - 10x
Jeg skal derefter finde nulpunktet for f'(x) (sætte = 0) men er ik sikker på at min udregning af f'(x) er rigtig ..
hjælp.
Svar #1
12. januar 2008 af peter lind
Jeg går ud fra at med F(x) menes f(x)
Du har en fejl idet du har glemt faktoren 10. Det rigtige resultat er
10/x-10x
Du har en fejl idet du har glemt faktoren 10. Det rigtige resultat er
10/x-10x
Skriv et svar til: Differentation..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
