Matematik
differentialigning forskrift
13. januar 2008 af
stjerne1992 (Slettet)
Hej
Har lidt problemer med differentialligninger og især denne opgave:
Funktionen f, hvor f(0)=2, er løsning til differentialligningen: dy/dx=2xe^x
Bestem en forskrift for f og skitser grafen.
???
Skal man sætte 0 ind på x´s plads i differentialligningen. Men så får man hældningen 0?
Har lidt problemer med differentialligninger og især denne opgave:
Funktionen f, hvor f(0)=2, er løsning til differentialligningen: dy/dx=2xe^x
Bestem en forskrift for f og skitser grafen.
???
Skal man sætte 0 ind på x´s plads i differentialligningen. Men så får man hældningen 0?
Svar #1
13. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Du integrerer den givne differentialligning, og bruger det givne punkt til at finde k.
Svar #2
13. januar 2008 af stjerne1992 (Slettet)
så det hedder:
2*(x-1)*e^x + k=2
2*(0-1)*e^0+k=2
k=4?
2*(x-1)*e^x + k=2
2*(0-1)*e^0+k=2
k=4?
Svar #3
13. januar 2008 af stjerne1992 (Slettet)
hvor 2*(x-1)*e^x+k er den integrerede differentialligning?
Skriv et svar til: differentialigning forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
