Matematik

fra km/t til m/s

15. januar 2008 af Mussy06 (Slettet)
Jeg beklager alle mine indlæg i dag, men kan se, der er meget, jeg desværre ikke har styr på :S. Sorry...

Men når jeg får at vide, at en har en vindhastighed på 40km/t.

Hvorfor beregner jeg så, hvad vindhastigheden er i m/s ? :S

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)

1km=1000m

1t=3600s

så 40km/t=40*3,6=144m/s

Brugbart svar (4)

Svar #2
15. januar 2008 af Danielras (Slettet)

40 km/t = 40/3,6 = 11.11 m/s

Brugbart svar (3)

Svar #3
15. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)

Edit: Det skulle selvfølgelig have været:

40km/t=40/3,6=11,1m/s

Svar #4
15. januar 2008 af Mussy06 (Slettet)

Ups, mener hvordan :S

Svar #5
15. januar 2008 af Mussy06 (Slettet)

Men hvordan kommer du frem til 3,6?

Svar #6
15. januar 2008 af Mussy06 (Slettet)

60*60/1000 ? :s

Brugbart svar (1)

Svar #7
15. januar 2008 af mathon

(lm/1s) forlænges med 3600

(lm/1s) = (3600m/3600s) = 3,6km/1t = 3,6 km/t

Svar #8
15. januar 2008 af Mussy06 (Slettet)

#7, så det var ikke rigtigt, det jeg skrev i #6, for umiddebart forstår jeg det stadig ikke :S

Brugbart svar (1)

Svar #9
16. januar 2008 af mathon

40 km/t = (40/3,6) m/s = (10/0,9) m/s = (100/9) m/s = ca. 11,1111 m/s

Brugbart svar (0)

Svar #10
21. marts 2011 af sara56 (Slettet)

hvorddan laver man km/s om til m/s


Brugbart svar (0)

Svar #11
21. marts 2011 af mathon

    1 km/s = 1000 m/s


Brugbart svar (1)

Svar #12
04. december 2011 af Runekrasmussen (Slettet)

km/t ganger du med 1000 for at få m/t. Dette dividerer du med 60 for at få m/min. Dette dividerer du med 60 igen for at få m/s.

Alt dette er det samme som bare at dividere km/t med 3,6 for at få m/s. 


Skriv et svar til: fra km/t til m/s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.