Matematik
Decimaltal
15. januar 2008 af
Yasin14 (Slettet)
Jeg kan ikke helt huske hvordan man omskrev noget til decimaltal. kan i ikke hjælpe,
fx 72% skal omskrives til decimaltal
fx 72% skal omskrives til decimaltal
Svar #1
15. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)
Du skal dividere det der står foran % med 100.
fx 72% = 72/100 = 0,72
fx 72% = 72/100 = 0,72
Svar #3
07. januar 2023 af Mahmoud1112
''Skriv det decilmal der er dobbelt så stort som 1,02''
Jeg har ikke forstand på hvordan jeg skal regne det ud. Hvis der er nogen som ved det, så fortæl mig det! Har virkeligt brug for hjælp.
Skriv et svar til: Decimaltal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
