Matematik

Tangent

17. januar 2008 af hadsaa (Slettet)
Om en funktion f(x) oplyses, at P(2,2), er et punkt på grafen for f(x), samt at funktionen er en løsning til differentialligningen dy/dx-3y=x²

a) Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i P.

Er ret meget på bar bund.

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)

hvis jeg nu oplyser, at f'(x)=dy/dx
hvordan findes hældningen i punktet P så?

Svar #2
17. januar 2008 af hadsaa (Slettet)

Har fundet ud af det.

y=10x-18 :)

Ellers tak.

Skriv et svar til: Tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.