Matematik
Matmatik
17. januar 2008 af
ayyildiz-dk (Slettet)
Jeg har lavet b og c. men er ikke sikker på om de er rigtige :s
b)
vægt = v (i kg)
højde = h (i m)
BMI =
v
---
h^2
c)
70
----- = 21.60
180^2
BMI'en er på 21.60 og BMI mellem 18.5 - 24.9 er normalvægtigt. så denne person er normal vægtig.
KAN IKKE LAVE A. hvil i ik nok hjælpe. og rette de to andre hvis de er forkerte:)
b)
vægt = v (i kg)
højde = h (i m)
BMI =
v
---
h^2
c)
70
----- = 21.60
180^2
BMI'en er på 21.60 og BMI mellem 18.5 - 24.9 er normalvægtigt. så denne person er normal vægtig.
KAN IKKE LAVE A. hvil i ik nok hjælpe. og rette de to andre hvis de er forkerte:)
Svar #1
17. januar 2008 af ayyildiz-dk (Slettet)
http://img140.imageshack.us/img140/9563/33378951qj1.jpg det er opgaven glemte at skrive linken :)
Svar #2
17. januar 2008 af skole-pigen (Slettet)
Du har jo allerede lavet funktionen for BMI..
Du kunne måske bare gøre den lidt mere funktionsagtig og skrive
B(v)=v/h^2
og når du definerer denne skal du selvfølgelig huske på, at det er n kvinde, der er 165 cm. så i stedet for at skrive h kunne du jo skrive højden ind :)
Derefter tager du de to punkter under intervallet normalvægt - altså 18,5 og 24,9 - og sætter ind i din funktion og så kommer det interval ud som siger hvilken kropsvægt hun skal have.. håver du forstår :)
Du kunne måske bare gøre den lidt mere funktionsagtig og skrive
B(v)=v/h^2
og når du definerer denne skal du selvfølgelig huske på, at det er n kvinde, der er 165 cm. så i stedet for at skrive h kunne du jo skrive højden ind :)
Derefter tager du de to punkter under intervallet normalvægt - altså 18,5 og 24,9 - og sætter ind i din funktion og så kommer det interval ud som siger hvilken kropsvægt hun skal have.. håver du forstår :)
Skriv et svar til: Matmatik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
