Matematik
Procent
20. januar 2008 af
lisayne (Slettet)
Hej. Jeg håber i har tid til at hjælpe mig med nogle af nedenstående opgaver, jeg er nok ikke lige den rette til at besvare dem, så har sat dem ind herind, for en anden. Håber i har tid og vil hjælpe! Vil sætte stor pris på jeres hjælp!
På en skole går der 450 elever
a) 10 % af eleverne går i 1.klasse, hvor mange af eleverne går i første klasse?
b) 40% af eleverne er piger, hvor mange antal af drenge?
c) 90 elever går til håndbold i fritiden, hvor stor en procentdel af skolens elever går til håndbold?
d) 50 elever går til badminton, hvor mange procent af eleverne går til badminton?
På en skole går der 450 elever
a) 10 % af eleverne går i 1.klasse, hvor mange af eleverne går i første klasse?
b) 40% af eleverne er piger, hvor mange antal af drenge?
c) 90 elever går til håndbold i fritiden, hvor stor en procentdel af skolens elever går til håndbold?
d) 50 elever går til badminton, hvor mange procent af eleverne går til badminton?
Svar #1
20. januar 2008 af Stenalt (Slettet)
a) 0,1 * 450 =45
b)0,6 * 450 =????
Og sådan fortsætter man bare...
b)0,6 * 450 =????
Og sådan fortsætter man bare...
Svar #2
20. januar 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
Dovenskab betaler sig ikke #0 :/ Disse opgaver kunne du sagtens lave selv. det minder om folkeskolen
a) 450*10% = 45 elever går i 1. klasse
b) spørgsmålet er ikke formuleret godt? men hvis der er 45*40% (= 18 piger), så må der være 45 - 18 (= 27 drenge).
c) 90/450*100% = 20% går til håndbold
d) 50/450*100% = 11,1 % går til badminton
a) 450*10% = 45 elever går i 1. klasse
b) spørgsmålet er ikke formuleret godt? men hvis der er 45*40% (= 18 piger), så må der være 45 - 18 (= 27 drenge).
c) 90/450*100% = 20% går til håndbold
d) 50/450*100% = 11,1 % går til badminton
Skriv et svar til: Procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
