Matematik
integral
20. januar 2008 af
Billiondollarbaby (Slettet)
Hej:)
Hvad er det x^3 og x^3/4 bliver til, når man skal regne baglæns?
Hvad er det x^3 og x^3/4 bliver til, når man skal regne baglæns?
Svar #1
20. januar 2008 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
(1) Hvad mener du med ``at regne baglæng''? Skal du differentiere eller integrere (eller måske noget helt tredje)?
(2) Mener du 1/4*x³ eller x^(3/4)?
(1) Hvad mener du med ``at regne baglæng''? Skal du differentiere eller integrere (eller måske noget helt tredje)?
(2) Mener du 1/4*x³ eller x^(3/4)?
Svar #2
20. januar 2008 af Billiondollarbaby (Slettet)
Jeg mener at integrere havde bare glemt det:)
Jamen ja, hvad det bliver til, når man integrere, fordi jeg har siddet og kigget på dem, og det er nemlig de eneste jeg mangler:)
Jamen ja, hvad det bliver til, når man integrere, fordi jeg har siddet og kigget på dem, og det er nemlig de eneste jeg mangler:)
Svar #4
20. januar 2008 af Mælkebøtten (Slettet)
hjælper der lige med den første:
f(x) = x^3
F(x) = (1/(3+1))x^(3+1)
F(x) = (1/4)x^4
f(x) = x^3
F(x) = (1/(3+1))x^(3+1)
F(x) = (1/4)x^4
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
