Matematik
Optimering- Mat.
20. januar 2008 af
hollak (Slettet)
En åben kasse skal have kvadratisk bund og rumfanget 4000m^3. Bestem siden i bunden og kassens højde, så overfladen bliver mindst mulig.
-Hvordan komme jeg i gang med denne opgave?
En åben kasse skal have kvadratisk bund og rumfanget 4000m^3. Bestem siden i bunden og kassens højde, så overfladen bliver mindst mulig.
-Hvordan komme jeg i gang med denne opgave?
Svar #1
20. januar 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
du ved at
V = l*b*h
vi kender
4000m^3 = x*x*h, hvor x er længde og bredde.
Du mangler stadig at udtrykke højden vha. x. Men jeg kan ikke lige se hvordan man skal gøre det.
V = l*b*h
vi kender
4000m^3 = x*x*h, hvor x er længde og bredde.
Du mangler stadig at udtrykke højden vha. x. Men jeg kan ikke lige se hvordan man skal gøre det.
Skriv et svar til: Optimering- Mat.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
