Matematik
Længde vinkel trekant
21. januar 2008 af
Findus2y (Slettet)
Hejsa :)
I en trekant ABC med arealet 30 er vinkelA = 39 grader og længde AC = 12.
Beregn længde AB og længde BC.
Beregn vinkel B og vinkel C.
Det er SÅ længe siden jeg har haft noget lignende dette, og kan ikke rigtig huske det længere. Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig, og forklare hvordan jeg gør?
På forhånd tak :)
I en trekant ABC med arealet 30 er vinkelA = 39 grader og længde AC = 12.
Beregn længde AB og længde BC.
Beregn vinkel B og vinkel C.
Det er SÅ længe siden jeg har haft noget lignende dette, og kan ikke rigtig huske det længere. Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig, og forklare hvordan jeg gør?
På forhånd tak :)
Skriv et svar til: Længde vinkel trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
