Matematik
trekanter
21. januar 2008 af
jwan20 (Slettet)
I en trekant ABC, vinklerne er A=57,01 c
B=34 c
C=123 c (stump)
lille c=258
b=172
a=??
hvordan finder man lille a når man kender alle de andre punkter.
og i tilfældet hvordan finder man Trekantes arealet ABC???
håber der nogen der kan hælpe
B=34 c
C=123 c (stump)
lille c=258
b=172
a=??
hvordan finder man lille a når man kender alle de andre punkter.
og i tilfældet hvordan finder man Trekantes arealet ABC???
håber der nogen der kan hælpe
Svar #1
21. januar 2008 af mathon
I en trekant ABC, vinklerne er A=57,01 c
B=34 c
C=123 c (stump)
vinkelsummen i en trekant er 180°
B=34 c
C=123 c (stump)
vinkelsummen i en trekant er 180°
Svar #2
21. januar 2008 af jwan20 (Slettet)
hehe var det et svar???. hvad har det med lille a og gør?? undskyld men forstår ikke hvad du mener med det
Skriv et svar til: trekanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
