Matematik

hjælp

22. januar 2008 af rotata (Slettet)
hvad er arealet for funktionen: f(x)= -x¨3 +3x¨2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Arealet under funktionen?

Svar #2
22. januar 2008 af rotata (Slettet)

ja bare arealet, det er det samme.

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Hvad er dine grænser?

Svar #4
22. januar 2008 af rotata (Slettet)

dem får man ikke oplyst, det er det jeg slet ikke forstår

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

f(x)=0 <=> -x^3+3x^2=0 <=> x=0 og x=3

Svar #6
22. januar 2008 af rotata (Slettet)

så arealet er o og 3?

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Nej. Det er dine grænseværdier. Nu kan du beregne arealet indenfor disse.

Svar #8
22. januar 2008 af rotata (Slettet)

jamen hvordan? :S
aner ikke hvordan

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

Areal = F(3) - F(0)

...hvor F er stamfunktionen til f.

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. januar 2008 af Sherwood (Slettet)




Brugbart svar (0)

Svar #11
22. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

#9.
F er stamfunktionen til f --> F er en stamfunktion til f

Du integrerer

f(x) = -x^3 + 3x^2

F(x)= -(1/4)x^4 + x^3 + k

Areal = (-(1/4)3^4 + 3^3 + k) - (-(1/4)0^4 + 0^3 + k) = 6.75

Brugbart svar (0)

Svar #12
22. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

#10 Det gik meget hurtigt. Så du må lige selv skrive det glemte på.

Blandet andet:

F(3) - F(0)=

Svar #13
22. januar 2008 af rotata (Slettet)

tak:)
godt alle ikke er så dårlige som mig heh

Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.