Matematik
hjææææææælp det haster meget
22. januar 2008 af
asma0a (Slettet)
jeg skal vise at følgende regneregler ikke gælder for skalarproduktet af vektorer:
1)( vektor a gange vektor b)gange med vektor c = vektor a ganget med (vektor b gange vektor c)
2)( vektor a gange vektor b)^2= vektor a^2 gange vektor b^2
3) vektor a gange vektor b = 0 ===> vektor a= 0 eller vektor b = 0
men ved ikke hvorfor de ikke gælder og hvordan jeg skal vise det
1)( vektor a gange vektor b)gange med vektor c = vektor a ganget med (vektor b gange vektor c)
2)( vektor a gange vektor b)^2= vektor a^2 gange vektor b^2
3) vektor a gange vektor b = 0 ===> vektor a= 0 eller vektor b = 0
men ved ikke hvorfor de ikke gælder og hvordan jeg skal vise det
Skriv et svar til: hjææææææælp det haster meget
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
