Matematik
Graf - eksamensopgave
22. januar 2008 af
bj-jensen (Slettet)
Jeg har fået regnet opgave 1 og 2 men kan ikke forstå 3 og 4. Jeg har simpelthen ingen ide til hvad jeg skal gøre ??
I en trekant har to af siderne længderne henholdsvis 2 og 3, og den mellemliggende vinkel har størrelsen v.
1. Vis, at trekantens areal T er bestemt ved
T = 3 · sin(v)
2. Beregn trekantens areal, når v = 45°.
3. Tegn grafen for trekantens areal T som funktion af vinklen v, hvor 0° v 180°.
4. Beregn den mellemliggende vinkel v, når trekanten har et areal på 2,4.
En tegning af opgaven kan ses på [Link]
I en trekant har to af siderne længderne henholdsvis 2 og 3, og den mellemliggende vinkel har størrelsen v.
1. Vis, at trekantens areal T er bestemt ved
T = 3 · sin(v)
2. Beregn trekantens areal, når v = 45°.
3. Tegn grafen for trekantens areal T som funktion af vinklen v, hvor 0° v 180°.
4. Beregn den mellemliggende vinkel v, når trekanten har et areal på 2,4.
En tegning af opgaven kan ses på [Link]
Svar #1
22. januar 2008 af bj-jensen (Slettet)
Har virkelig brug for jeres hjælp... det skal regnes til imorgen og det eneste jeg beder jer om er at forklarer hvad jeg skal gøre??
Skriv et svar til: Graf - eksamensopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
