Matematik
Stigning og konstantled. Hjælp mangles :)
22. januar 2008 af
Molinus (Slettet)
Puha!
Trænger vist til lidt opfriskning!
Hvordan er det nu lige at man bestemmer konstantleddet og hældningskoefficient/stigningstallet for en linje.
I mit tilfælde skal disse to ting findes for den linje der går gennem punkterne ((1,6) og (5,8)
Håber nogle lige vil hjælpe! ;)
Trænger vist til lidt opfriskning!
Hvordan er det nu lige at man bestemmer konstantleddet og hældningskoefficient/stigningstallet for en linje.
I mit tilfælde skal disse to ting findes for den linje der går gennem punkterne ((1,6) og (5,8)
Håber nogle lige vil hjælpe! ;)
Svar #1
22. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Du kan jo sætte ind i formlerne fra din formelsamling eller din bog.
a=(y2-y1)/(x2-x1)
b=y1-ax1
a=(y2-y1)/(x2-x1)
b=y1-ax1
Skriv et svar til: Stigning og konstantled. Hjælp mangles :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
