Matematik

MAT-hjælp

10. august 2004 af Sofies (Slettet)
Opgaven (som jeg fatter minus af!) har overskriften: Skalaer og enheder


s=2,80m. y1=2,80 er måltallet. m er enheden, meter. cm, 10^9m osv. er multiple enheder.

Udregn y1=s/m, y2=s/cm, y3=s/dm, y4=s/mm, y5=s/km, y6=s/10^9,. y7=s/10^-6m

Bemærk at der fås måltal med forskellige antal decimaler men ens betydende cifre.



Håber at nogen kan hjælpe mig... Er desperat!!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Jeg må ærligt indrømme, at jeg kan slet ikke finde ud af, hvad det egentlig er du skal ...

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2004 af Lurch (Slettet)

er s, sekunder?
altså y1=sekunder/meter?

Svar #3
10. august 2004 af Sofies (Slettet)

#1-> Jeg ved heller ikke hvad det betyder! I en opgave får vi oplyst dette og har ingen anelse om hvad det betyder!

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. august 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Til #2.
Jeg tror ikke s er sekunder, for så har Sofies måltallet (hvad det så end er for noget) sekunder = 2,80 meter, og ser godt nok lidt mystisk ud ...

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. august 2004 af Lurch (Slettet)

det avr ikkee det s jeg mente, jeg mente s'et nedenunder, hvor der står s/m s/dm osv.

Skriv et svar til: MAT-hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.