Matematik

integralregning

10. august 2004 af Tuzig (Slettet)
Hej Studi…

Jeg har nogle spørgsmål til integralregning, som jeg ikke helt kan forstå eller som jeg gerne vil have tjekket. Jeg skal finde stamfunktion til f.

1. f(x)=1+tan^2x-3x
F(x)=tanx-x-3/2x^2+k

2. f(x)=4Vx + (2/cos^2x)
F(x)= +(2x/((1/2)(x+sinx*cosx))

3. f(x)=(3/Vx)+cosx
F(x)=


ps. V=kvadratrodstegn
på forhånd tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2004 af Samuel (Slettet)

1. Forkert.

2. Forkert.

3. Slå op i dit kompendie, find: stamf. til cos(x) og til sqrt(x), tænk så lidt på produkt-reglen...

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2004 af Lurch (Slettet)

www.quickmath.com

Der kan man integrere, differentiere osv.

God til at kontrollere ens svar!

Svar #3
10. august 2004 af Tuzig (Slettet)

TAk for hjælpen Lurch...

Desværre kunne jeg ikke bruge den "hjælp" jeg fik i #1.... Der får jeg ligesom kun bekræftet at jeg ikke er god til matematik, men dygtigt set Samuel!

Svar #4
10. august 2004 af Tuzig (Slettet)

#2

Det hjælper jo desværre bare ikke meget, når jeg ikke kan indtaste kvadratsrodtegnet...

Ville bare være glad, hvis nogen ville fortælle mig hvad der var galt i mine opgaver...

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. august 2004 af Samuel (Slettet)

#3: Årrrhh, må jeg være fri. Jeg forærede dig løsningen i nr. 3 og gav dig muligheden for at blive bedre til integralregning ved at fortælle dig, at nr. 2 og 3 er forkerte...

Skal jeg bare skrive svarene for eftertiden?

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. august 2004 af Samuel (Slettet)

"Jeg har nogle spørgsmål til integralregning, som jeg ikke helt kan forstå eller som jeg gerne vil have tjekket."

Eftersom du ikke stiller nogle konkrete spørgsmål i dit indlæg, men kun posterer dine resultater, beder du kun om at få tjekket dine resultater - forkert/rigtigt.

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. august 2004 af Lurch (Slettet)

Hvis du vil indtaste kvadratrod på quickmath, skal du skrive det som x^(1/2)
det er jo det samme

Svar #8
10. august 2004 af Tuzig (Slettet)

#6

Sørgeligt egentlig at bruge tid på en så barnlig debat... Min tid er ihvertfald for kostbar. Godt hovedparten af de tilstedeværende herinde forstår at det er et forum til lektiehjælp. Dvs. ikke et sted hvor man kan prale af sin intelligens, uden at hjælpe dem der virkelig har brug for det. Sørgeligt...

#7

Okay, tak... Jeg prøver lige igen!

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. august 2004 af Samuel (Slettet)

#8: "Sørgeligt egentlig at bruge tid på en så barnlig debat... Min tid er ihvertfald for kostbar."

Dit indlæg modsiger din påstand.

"Godt hovedparten af de tilstedeværende herinde forstår at det er et forum til lektiehjælp. Dvs. ikke et sted hvor man kan prale af sin intelligens, uden at hjælpe dem der virkelig har brug for det. Sørgeligt..."

Godt hovedparten af de tilstedeværende herinde forventer også, at de ikke selv skal lære noget af, at andre løser deres opgaver for dem...

Hvis du nu nærlæser #1 og #5 kan du se, at jeg hjælper dig mere, end hvis jeg blot havde givet dig svarene... Du kan evt. prøve www.studienet.dk?

Svar #10
10. august 2004 af Tuzig (Slettet)

Du er da virkelig guf for enhver psykiater, hva?

Nå, men hvordan jeg modsiger min egen påstand er mig ubegribeligt... Gider bare ikke at bruge min tid på noget så ligegyldigt!!!!! Alle kan sku da se du er blæst i skalle...

Jeg har da selv givet et bud på mine opgaver, på nær den sidste... Tror du ikke jeg har siddet og arbejdet med dem og 10 andre af den slags, i flere timer???
Tror meningen med forummet er at man idet mindste kan få at vide hvad man har gjort forkert, istedet for bare at få skrevet: "forkert".
Du har jo åbenlyst lidt for meget selvtillid og lyst til at vise dine egne evner.. Fint, men gør det da på en konstruktiv måde...
Det er lidt blær på en sørgelig måde, men der er jo nogle mennesker, som ikke har et liv.... Sorry, men behøves det gå ud over alle andre???
Så, min påstand med du er guf for en psykolog er vel ikke blevet modsagt??? Eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #11
10. august 2004 af gkl (Slettet)

Syntes måske også godt at tonen kunne være lidt bedre herinde, Samuel bruger jo bare tid på din opgave...

Man kunne da godt snakke ordentligt til hinanden!

Det er jo et lektieforum

Brugbart svar (0)

Svar #12
10. august 2004 af Samuel (Slettet)

Hør, lille ven, her er en violin, som spiller kun for DIG!

"Du er da virkelig guf for enhver psykiater, hva? "

Hvad? Hvordan vidste du det?

"Nå, men hvordan jeg modsiger min egen påstand er mig ubegribeligt... Gider bare ikke at bruge min tid på noget så ligegyldigt!!!!! Alle kan sku da se du er blæst i skalle..."

Du modsiger din egen påstand ved, at du bruger tid på noget, din påstand giver udtryk for, ikke er noget at bruge tid på. Hvordan kan man være blæst i skalle?

"Du har jo åbenlyst lidt for meget selvtillid og lyst til at vise dine egne evner.. Fint, men gør det da på en konstruktiv måde..."

Er i skrivende stund ved at tage symaskine-kørekort.


Brugbart svar (0)

Svar #13
10. august 2004 af gkl (Slettet)

#12

Den der med symaskine kørekort må da gå rent ind... kanon!!!

Brugbart svar (0)

Svar #14
10. august 2004 af sontas (Slettet)

Hvorfor er der overhovedet nogen, som gider at bruge tid på at hjælpe folk, som er så utaknemmelige?

Brugbart svar (0)

Svar #15
10. august 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

#9:

"Dit indlæg modsiger din påstand."

Hov, hov! Jeg forbeholder mig alle rettigheder til at bruge DEN kommentar.

#10: Er dine spørgsmål retoriske?

Brugbart svar (0)

Svar #16
10. august 2004 af Samuel (Slettet)

#15: Hehe..

Brugbart svar (0)

Svar #17
11. august 2004 af Dominik Hasek (Slettet)

Hvor er I da alle sammen søde ved hinaden, det er jo næsten alt for meget af det gode *-_-*

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.