Matematik
koordinator til retningspunkter (trigonometri)
24. januar 2008 af
sarahmk (Slettet)
Hej allesammen!
Jeg har problemer med en opgave der skal afleveres meget snart.
Spørgsmålet lyder, angiv koordinaterne til retningspunkterne, P67, P23, P45, P135, P10, P170 og giv ved hjælp af figurer en forklaring på sammenhængen mellem koordinatorne for de to første, de to næste, og de to sidste.
Opgaven
Det ville være rigtig rart hvis jeg fik lidt hjælp.
Jeg har problemer med en opgave der skal afleveres meget snart.
Spørgsmålet lyder, angiv koordinaterne til retningspunkterne, P67, P23, P45, P135, P10, P170 og giv ved hjælp af figurer en forklaring på sammenhængen mellem koordinatorne for de to første, de to næste, og de to sidste.
Opgaven
Det ville være rigtig rart hvis jeg fik lidt hjælp.
Svar #1
24. januar 2008 af tal-pædagog (Slettet)
Retningspunktet for 67 grader er (x,y) hvor x=cos(67) og y=sin(67). Og sådan er princippet hele vejen! Og da 45-23 = 67-45, så vil koordinaterne for retningspunkterne være spejlet omkring 45 grader, hvilket svarer til, at x- og y-koordinaterne byttes om... Prøv at regne på det!
Svar #3
17. november 2011 af nanapiee (Slettet)
hvad så med de sidste 3? altså jeg får det til 160, -35?
Skriv et svar til: koordinator til retningspunkter (trigonometri)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
